Demo letöltése kipróbálása

Köszöntjük, tisztelt Kolléga! A demo célja a program bemutatása a megvétel iránt érdeklődő orvoskollégák felé, segítve a döntést a program remélhető megvásárlásáról. A demo verziót bizonyos részfunkcióiban és használati időtartamában korlátozott, „éles” betegellátásra a megvásárlásig ne használja.

A demo kipróbálása teljesen ingyenes, vásárlásra NEM kötelezi önt. Mivel szeretnénk azonban, hogy programunkat csak valóban orvosok, potenciális felhasználók próbálják ki, így kérjük emailben vagy honlapunk "KAPCSOLAT" üzenőfelületén, vagy a jobb alsó sarokban lévő csevegőfelületén (a kis zöld szövegbuborékra kattintva indul) küldje el nevét, orvosi pecsétszámát, orvosi szakterületét, és a város nevét, ahol rendel. Adjon meg továbbá egy működő email címet is, ahová a demo program letölthetőségét lehetővé tevő linket és a rövid telepítési/beállítási útmutatót elküldhetjük Önnek.

Szükség esetén mi is segítségére lehetünk a demo telepítésben, amennyiben letölti honlapunkról az ingyenes távfelügyeleti programot, elindítja, és emailben elküldi annak ID azonosítóját. Ez a távsegítség önt vásárlásra szintén nem kötelezi, ez a mi kockázatunk.